Spelling op maat 1

Spelling op maat 1

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 24,75€
Aantal:
-
+
Model: JB849.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Dit online-account bevat het programma Spelling op maat 1. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Omschrijving Spelling op maat 1
Spelling op maat 1 is één van de programma's uit het Spellingpakket voor groep 3/4, JB706.o. Spelling op maat 1 is bedoeld voor leerlingen van eind groep 3 en van groep 4. Voor België is dat het einde van het 1e leerjaar en het gehele 2e leerjaar. In het programma wordt een begin gemaakt met de spellingregels die op de basisschool worden aangeleerd. Naast de spellingregels komen ook ‘inprenttechnieken’ aan de orde. Hier volgen een paar voorbeelden.  Plakletters: melk, berg, kalf. Eindletters ng/nk: bang, bank. Eindletters s/f: vaas, leef. S/z en f/v: vaas-vazen, leef-leven. Enkel of dubbel: leren, lessen. Etcetera. Voor meer info over Spelling op maat 1: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: