Spelling 5e en 6e leerjaar

Spelling 5e en 6e leerjaar

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB107
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 2 programma's: Spelling op maat 3 en Werkwoordspelling op maat

Omschrijving Spelling op maat 3
In Spelling op maat 3 worden de spellingregels behandeld die op de basisschool in de groepen 7/8 worden aangeleerd. Naast de spellingregels komen ook ‘inprenttechnieken’ aan de orde. Hier volgen een paar voorbeelden. Enkel of dubbel: madelief, batterij, ideetje. I of ie: actief, visite, mini. X/ks, y/ie: box, boksen, baby. Tussenletter e/en: pannenkoek, maneschijn. Engelse en Franse leenwoorden: team, jack, bureau, militair, enz.
Voor meer info over Spelling op maat: klik hier

 
Omschrijving Werkwoordspelling op maat:
In Werkwoordspelling op maat worden praktisch alle onderwerpen behandeld op het gebied van de werkwoordspelling. Denk o.a. aan: is het ‘gebeurt’ of is het ‘gebeurd’; is het ‘wordt’ of is het ‘word’; is het ‘juichten’ of is het ‘juichden’. Leerlingen die dit programma met succes hebben afgerond gaan, zullen op het gebied van de werkwoordspelling niet veel fouten maken in het voortgezet onderwijs.
Voor meer info over Werkwoordspelling: klik hier

De twee programma’s op deze cd bevatten samen 159 oefeningen, 276 (ingesproken) uitlegschermen en 3721 variaties van zinnen en woorden.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Als u de lesstof liever online wilt bestellen, kijk dan bij Belgisch onderwijs -> basisonderwijs - online. Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: