Lezen en Formuleren

Lezen en Formuleren

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 45,41€
Aantal:
-
+
Model: JB774.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat 2 programma's: Lezen en Formuleren voor Gevorderden
 
Omschrijving Lezen
Voor heel veel leerlingen is tekstbegrip een van de lastigste vakken op het eindexamen. In het programma Lezen wordt aangeleerd hoe het ontrafelen van een tekst moet worden aangepakt. Een paar voorbeelden: stap voor stap wordt bekeken wat het doel van een tekst is; wat voor soort tekst het is; wat het onderwerp is; hoe de hoofdgedachte moet worden vastgesteld; hoe moeilijke woorden, waarvan de betekenis niet bekend is, kunnen worden ontleed. Als het programma Lezen met succes is afgerond, dan heeft de leerling een prima handvat om welke tekst dan ook te kunnen ontrafelen. Het maakt niet uit of dat een Nederlandse tekst is, of een tekst in een vreemde taal.
Voor meer info over Lezen: klik hier.
 
Omschrijving Formuleren voor Gevorderden
In dit programma wordt aangeleerd wat correcte zinnen zijn. Het zelf maken van correcte zinnen en woordcombinaties wordt geoefend, evenals het beoordelen van zinsbouw en stijl van anderen. Er wordt stilgestaan bij zaken als: dat of wat, hun of hen, onjuiste samentrekkingen, contaminaties, etcetera.
Voor meer info over Formuleren voor Gevorderden: klik hier.
Lezen en Formuleren voor Gevorderden hebben samen 89 oefeningen, 1893 variaties van zinnen en 521 teksten.

Met een online kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: