Spelling 3e en 4e leerjaar

Spelling 3e en 4e leerjaar

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB106
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 2 programma's: Flitsend lezen en spellen 3 en Spelling op maat 2
 
Omschrijving Flitsend lezen en spellen 3
Flitsend Lezen en Spellen 3 is bedoeld voor leerlingen die op weg gaan om steeds langere en steeds ingewikkelder woorden te herkennen. De naam van het programma is ‘Flitsend lezen en spellen’ omdat veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de flitsaanbieding, zowel visueel (het zien) als auditief (dictee), waarna de leerling het woord moet reproduceren. Het programma behandelt o.a. voorvoegsels be, ge, ver, ont, zoals bedrijf, geluk, verhaal, ontwerp. Maar ook: i of ie in lange woorden, zoals assistent, benzine, fantastisch. En ook Engelse woorden, zoals: cake, lady, make-up, grapefruit. Etcetera. Er wordt weinig uitleg gegeven, want het is de bedoeling dat het kind vooral leert via oefenen, inprenten en vergelijken. Vooral voor kinderen die moeite hebben om de spelling te leren volgens allerlei regels (zoals dat  in de taalmethodes op school gebeurt) kan Flitsend lezen en spellen 3 een heel goed hulpmiddel zijn.
Uit de praktijk blijkt, dat kinderen die niet graag een taalboekje inkijken, wel graag op de computer met taal werken.
Voor meer info over Flitsend lezen en spellen 3: klik hier

Omschrijving Spelling op maat 2
Naast de spellingregels komen  in dit programma ook ‘inprenttechnieken’ aan de orde. 
Hier volgen een paar voorbeelden. Enkel of dubbel: kleren, krassen, kruipen. E/ee/é: keken, slee, café. Verkleinwoorden: handje, kastje, armpje. Hoofdletters: Angela, Amsterdam. Meervoud –s, -‘s: etalages, cavia’s, enz.
Voor meer info over Spelling op maat: klik hier

Kinderen die beide programma’s op deze cd met succes hebben afgerond, gaan wat spelling betreft, goed voorbereid naar het volgende leerjaar. De twee programma’s op deze cd bevatten samen 102 oefeningen en 2526 opdrachten. Er wordt verwezen naar 307 geluidsbestanden.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Als u de lesstof liever online wilt bestellen, kijk dan bij Belgisch onderwijs -> basisonderwijs - online. Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. Online werkt u altijd met de laatste versie.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: