Bijspijkerpakket spelling en grammatica

Bijspijkerpakket spelling en grammatica

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB054
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 3 programma's: Basisspelling, Basis Werkwoordspelling en Basisgrammatica

Omschrijving
Het bijspijkerpakket Spellen is bedoeld voor leerlingen die de basisregels van de Nederlandse spelling, de werkwoordspelling en de grammatica nog niet goed onder de knie hebben. Verondersteld wordt dat kinderen aan het einde van groep 8 van de basisschool de regels van de drie programma’s op deze CD beheersen. Maar dat lukt lang niet altijd. Er wordt op veel scholen te weinig geoefend en leerlingen hebben soms een deel van de lesstof niet gevolgd. Als deze programma’s met succes zijn afgerond, dan ligt er een degelijke basis voor het vervolgonderwijs en een goede ondergrond voor het aanleren van vreemde talen.
Er wordt in de programma’s geoefend in acht verschillende oefenvormen, bijvoorbeeld teksten wijzigen, vormen invullen, meerkeuzevragen beantwoorden, woorden sorteren of aanwijzen, en natuurlijk het dictee. De grote variatie maakt dat leerlingen graag met deze computerprogramma’s werken.

Voor meer informatie over Basisspelling: klik hier
Voor meer informatie over Basis Werkwoordspelling: klik hier
Voor meer informatie over Basisgrammatica: klik hier

De drie programma’s bevatten samen een zeer grote hoeveelheid oefenstof: 159 oefeningen en 6830 variaties in zinnen en woorden.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs (online) of bij mbo 1 en 2 (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

   
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: