Spellingpakket

Spellingpakket

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB016
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 3 spellingprogramma's: Gevarieerde Spelling, Spelling Werkwoorden en Leestekens

Omschrijving:
Gevarieerde Spelling is een programma voor het leren van de belangrijkste spellingregels van het Nederlands (is het ‘goedemorgen’ of ‘goedenmorgen’, is het ‘de wollen jas’ of ‘de wolle jas’, is het ‘kettinkje’ of ‘kettingkje’, is het ‘januari’ of ‘januarie’). In Spelling Werkwoorden worden de regels van de werkwoordspelling aangeleerd (is het ‘gebeurt’ of ‘gebeurd’, is het ‘wordt’ of is het ‘word’). In Leestekens worden vrijwel alle lees- en spellingtekens behandeld die we in het Nederlands kennen. Denk aan: komma’s, puntkomma’s, dubbele punten, aanhalingstekens, hoofdletters, haakjes, trema’s enz. De drie programma’s van deze CD kunnen zowel gebruikt worden door vmbo-leerlingen die nog veel spelfouten maken, als door leerlingen die al behoorlijk gevorderd zijn. Kinderen die deze programma’s goed onder de knie hebben, zul je niet gemakkelijk betrappen op spelfouten.
In veel verschillende oefenvormen (sorteer- en aanwijsoefeningen, meerkeuzeoefeningen, invuloefeningen, etcetera) wordt de stof geoefend.

Voor meer info over Gevarieerde Spelling: klik hier
Voor meer info over Spelling Werkwoorden: klik hier
Voor meer info over Leestekens: klik hier
 
De drie programma’s hebben samen 124 oefeningen en 10.200 variaties in zinnen en woorden. De stof wordt uitgelegd in 321 (ingesproken) uitlegschermen.

Onze cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Wilt u met de software online werken, kijk dan op voortgezet onderwijs (online), op mbo (online) of op hbo (online). Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op anders tablets. De werking van een online-account duurt twee jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: