Rekenen voor kleuters
    Rekenen voor kleuters Rekenen voor kleuters

Rekenen voor kleuters

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
62,50€
Excl. BTW: 58,96€
Aantal:
-
+
Model: JB002
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op deze cd 3 programma’s: rekenen op maat 1 + rekenen op maat 2 + rekenen op maat 3. (cd: JB002)

Het programma is gemaakt voor kinderen die beginnen met leren rekenen. Het belangrijkste doel is om kinderen zelfstandig te leren rekenen. Goed leren rekenen is een van de belangrijkste basisvaardigheden in het onderwijs. Spelenderwijs leren kinderen de cijfers 0 – 24 herkennen. Een goed startpunt voor het leren rekenen. Er wordt geoefend in allerlei verschillende oefenvormen met veel plaatjes en geluid. De oefeningen beginnen eenvoudig en worden steeds lastiger. Deze drie rekenprogramma's vormen een prima basis voor het rekenonderwijs in alle volgende klassen van de basisschool. 

De cd bevat 134 oefeningen en 180 (ingesproken) uitlegschermen. Er zijn ruim 1200 vragen, 1600 plaatjes en 1900 geluidsfragmenten.

Voor meer informatie over Rekenen op maat 1: klik hier
Voor meer informatie over Rekenen op maat 2: klik hier
Voor meer informatie over Rekenen op maat 3: klik hier

Wilt u de lesstof liever niet op cd ontvangen maar in een online-account, dan kunt u de bestelling via email doorgeven: info@juffrouwblom.com. Wij ontvangen dan graag het cd-nummer, de voor- en achternaam van de leerling en de verdere volledige naam- en adresgegevens. Betalen kan achteraf via overschrijving. Met een online-account kan op Windows-pc's gewerkt worden, maar ook op de MAC, op de iPad en op andere tablets. Cd's zijn alleen geschikt voor Windows-pc's. Cd's blijven altijd werken en met een online-account kan gedurende twee jaar gewerkt worden; daarna loopt het af.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: