Spelling op maat 2

Spelling op maat 2

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB874.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Spelling op maat 2. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.


Omschrijving Spelling op maat 2
Spelling op maat 2 is één van de programma's uit het pakket Spelling voor de groepen 5 en 6. Het programma wordt ook gebruikt in de brugklassen van vmbo BB/KB. In  het programma worden de spellingregels behandeld die op de basisschool in de groepen 5/6 worden aangeleerd en in België in het 3e en 4e leerjaar. Naast de spellingregels komen ook ‘inprenttechnieken’ aan de orde. Hier volgen een paar voorbeelden. Enkel of dubbel: kleren, krassen, kruipen. E/ee/é: keken, slee, café. Verkleinwoorden: handje, kastje, armpje. Hoofdletters: Angela, Amsterdam. Meervoud –s, -‘s: etalages, cavia’s. Etcetera. Dit programma is vooral belangrijk voor leerlingen die het bijspijkerpakket (JB011) nog te moeilijk vinden. Voor meer informatie over Spelling op maat 2: klik hier

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: