Engels Spelling en grammatica

Engels Spelling en grammatica

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB869.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online/account bevat het programma Interactive Grammar. Met dit online-account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar

Omschrijving Interactive Grammar (Spelling en grammatica Engels)
Dit programma is één van de programma's uit het pakket Engels, JB721.o. Het programma is bedoeld voor de brugklassen van het voortgezet onderwijs, maar basisscholen die relatief veel tijd aan Engels besteden, kunnen het programma al inzetten in de groepen 7 en 8.

De basis van dit programma is: oefenen, oefenen, oefenen. Direct voor een oefening begint wordt de theorie inclusief voorbeelden in duidelijke uitlegschermen gebracht in beeld en in geluid (een menselijke stem).

Het programma behandelt onder andere: het werkwoord to be; vragende en niet-vragende zinnen; vervoegingen van werkwoorden; voorzetsels; het alfabet; de cijfers/getallen; de present simple; de present continuous; these, those, this en that; something, anything, somebody, anybody; past simple; past continuous; present perfect; at, on, in; datums en tijden.
Voor meer informatie: klik hier.

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatste versie van de software.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: