Engels voor kleuters

Engels voor kleuters

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB704.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Beknopte omschrijving Woordkennis Engels, Woorden 1 & 2

Het belangrijkste doel van het programma Woorden Engels 1 is het aanleren van woorden. Er wordt echter ook aandacht besteed aan het afleiden van woordbetekenissen uit de context.

Woorden Engels 1 is gemaakt voor beginnende taalleerders Engels. Het programma wordt vooral ingezet in groep 7 en 8 van het basisonderwijs, maar ook jongere leerlingen kunnen ermee aan de slag. Leerlingen die klaar zijn met Woorden Engels 1 kunnen beginnen met Woorden Engels 2.

In Woorden Engels 1 en Woorden Engels 2 samen zijn alle 550 woorden verwerkt van de Eibo-lijst (Eibo = Engels in het Basisonderwijs) plus nog enkele honderden andere woorden. Zoals gebruikelijk in Muiswerkprogramma's is bij Woorden Engels 1 & 2 uitgegaan van een aantal rubrieken. In dit geval zijn dat inhoudelijke rubrieken, afgeleid van veel voorkomende thema's in lesmateriaal voor tweede-taalleerders en dagelijkse onderwerpen. 

Voor meer info over Woorden Engels 1: klik hier. 
Voor meer info over Woorden Engels 2klik hier. 

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: