Flitsend Spellen 3e en 4e leerjaar

Flitsend Spellen 3e en 4e leerjaar

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB900.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Flitsend Lezen en Spellen 3. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.
 
Omschrijving Flitsend lezen en spellen 3
Flitsend Lezen en Spellen 3 is geschikt voor leerlingen in het 3e en 4e leerjaar. Het is bedoeld voor leerlingen die op weg gaan om steeds langere en steeds ingewikkelder woorden te herkennen. De naam van het programma is ‘Flitsend lezen en spellen’ omdat veelvuldig gebruik wordt gemaakt van de flitsaanbieding, zowel visueel (het zien) als auditief (dictee), waarna de leerling het woord moet reproduceren. Het programma behandelt o.a. voorvoegsels be, ge, ver, ont, zoals bedrijf, geluk, verhaal, ontwerp. Maar ook: i of ie in lange woorden, zoals assistent, benzine, fantastisch. En ook Engelse woorden, zoals: cake, lady, make-up, grapefruit. Etcetera. Er wordt weinig uitleg gegeven, want het is de bedoeling dat het kind vooral leert via oefenen, inprenten en vergelijken. Vooral voor kinderen die moeite hebben om de spelling te leren volgens allerlei regels (zoals dat  in de taalmethodes op school gebeurt) kan Flitsend lezen en spellen 3 een heel goed hulpmiddel zijn.
Uit de praktijk blijkt, dat kinderen die niet graag een taalboekje inkijken, wel graag op de computer met taal werken.
Voor meer info over Flitsend lezen en spellen 3: klik hier.

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: