Getallen 2 & 3 Rekenen en Wiskunde

Getallen 2 & 3 Rekenen en Wiskunde

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB765.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat 2 programma's:  Rekenen en Wiskunde Getallen 2 en Getallen 3.

Rekenen en Wiskunde Getallen 2 bestrijkt de uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen, regels en vaardigheden die in het vmbo en de onderbouw van havo/vwo worden aangeleerd, geoefend en toegepast. Getallen 2 is bedoeld voor leerlingen in klas 1 t/m 4 van het vmbo en in klas 1 t/m 3 van havo/vwo. Ook kan het ingezet worden om in de bovenbouw havo/vwo het automatiseren en memoriseren weer op te halen en paraat te krijgen.

Het programma Getallen 2 volgt de indeling van het rekenrapport van de Expertgroep doorlopende leerlijnen Taal en Rekenen. Het heeft als doel om gebruikers in de gelegenheid te stellen niveau 2F/2S te bereiken op het gebied van Getallen.

De oefeningen beginnen met een korte toelichting van het deelgebied van de stof, direct daarna wordt geoefend in een van de oefenvormen. Bij ieder antwoord wordt directe feedback gegeven, waar mogelijk wordt een fout antwoord verklaard en de correcte methode aangegeven.
De volgende onderwerpen komen aan de orde:
negatieve getallen
vermenigvuldigen en delen
machten en kwadraten
rekenregels
breuken
andere bewerkingen
Voor meer informatie over Getallen 2: klik hier.
 

Rekenen en Wiskunde Getallen 3  is bedoeld voor leerlingen in klas 3-5 van de havo, klas 3-6 van het vwo en in mbo 3&4. Het programma is bijzonder geschikt voor groepen waarin niveauverschillen bestaan. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog veel rekenfouten maken als door leerlingen die al enigszins gevorderd zijn. De doelgroep is dus erg breed. In het bijzonder voor leerlingen die het ‘gewone’ oefenen niet interessant meer vinden, biedt dit computerprogramma nieuwe mogelijkheden. Het programma is geschikt voor zowel allochtone als niet-allochtone leerlingen. Het programma is onderverdeeld in 5 rubrieken: veeltermen, merkwaardige producten, afronden, machten en sommen opstellen.

Voor uitgebreide informatie over Getallen 3: klik hier.
 

Met een online kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: