Praktijkgericht Lezen 2

Praktijkgericht Lezen 2

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB976.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving Praktijkgericht Lezen 2

Het programma is bedoeld voor leerlingen in het vmbo-kb en vmbo-gl, in mbo-2 en 3, deelnemers aan WSW-projecten en voor deelnemers in de basiseducatie en NT2 in de volwasseneneducatie. Ook wat de meer gevorderde lezers in het praktijkonderwijs kunnen het programma gebruiken. Het verschil met het eerste programma is vooral dat Praktijkgericht lezen 2 uitgaat van een hoger leesniveau van de leerling (ongeveer 1F).

De keuze voor Praktijkgericht Lezen 2 is gemaakt, omdat we het van belang vinden dat ook laaggeletterde (jong)volwassenen vaardigheden en strategieën kunnen inzetten, die nodig zijn om informatie te begrijpen en die te kunnen toepassen in hun dagelijks leven. Ook al is het lezen voor deze leerlingen moeilijk, het goed interpreteren van illustraties, beelden en tekstkenmerken helpt om informatie op straat, in winkels of op het werk ook voor hen toegankelijk te maken. Bij Praktijkgericht Lezen 2 bestaan de rubrieken uit deelvaardigheden en strategieën die men moet leren kennen en die vervolgens geoefend moeten worden om tot beheersing te komen. 
Voor meer info: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: