Rekenen op maat 5

Rekenen op maat 5

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB931.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het rekenprogramma Rekenen op maat 5. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Omschrijving Rekenen op maat 5
Rekenen op maat 5 is bedoeld voor groep 5 van het basisonderwijs en vergelijkbaar niveau van het speciaal basisonderwijs. Het programma kan ook remediërend gebruikt worden in de lagere niveaus van het vmbo.

Rekenen op maat Groep 5 richt zich op de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor het reken-en wiskundeonderwijs. Er wordt nauw aangesloten bij de oefenstof van de verschillende blokken van de gebruikte reken-wiskundemethode.  

In het programma wordt een onderscheid gemaakt in de basisstof die alle leerlingen zouden moeten beheersen (rubrieken A t/m L) en moeilijker keuzestof die in de rubrieken M, N en O aan de orde komen om tempoverschillen op te kunnen vangen en nog meer uitdagingen aan te kunnen bieden. De volgende domeinen van de leerstof komen aan bod:
• Getallen en getalrelaties
• Bewerkingen, hoofdrekenen: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen
• Meten, tijd en geld
• Meetkunde
Voor meer info: klik hier

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: