Rekenen groep 5

Rekenen groep 5

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB854.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat de lesstof van het programma Rekenen op maat 5. Met dit ccount kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar. 

Rekenen op maat 5 is één van de programma's uit het pakket Rekenen voor groep 5 en 6, JB713.o. Het programma is bedoeld voor groep 5 van het basisonderwijs, het 3e en 4e leerjaar van het belgische basisonderwijs en vergelijkbaar niveau van het speciaal basisonderwijs. Het programma kan ook remediërend gebruikt worden in de lagere niveaus van het vmbo en het praktijkonderwijs. 

In het programma wordt een onderscheid gemaakt in de basisstof die alle leerlingen zouden moeten beheersen (rubrieken A t/m L) en moeilijker keuzestof die in de rubrieken M, N en O aan de orde komen om tempoverschillen op te kunnen vangen en nog meer uitdagingen aan te kunnen bieden. De volgende domeinen van de leerstof komen aan bod:
• Getallen en getalrelaties
• Bewerkingen, hoofdrekenen: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen
• Meten, tijd en geld
• Meetkunde

Voor meer informatie over Rekenen op maat 5: klik hier.

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: