Spelling op maat 3

Spelling op maat 3

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB875.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma  Spelling op maat 3. Met dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro pr jaar.

Omschrijving Spelling op maat 3
Spelling op maat 3 is één van de programma's uit het pakket Spelling voor de groepen 5 en 6. JB724.o. In Spelling op maat 3 worden de spellingregels behandeld die op de basisschool in de groepen 7/8 worden aangeleerd en is ook bedoeld voor vmbo- leerlingen die op het gebied van de spelling een achterstand hebben. Naast de spellingregels komen ook ‘inprenttechnieken’ aan de orde. Hier volgen een paar voorbeelden. Enkel of dubbel: madelief, batterij, ideetje. I of ie: actief, visite, mini. X/ks, y/ie: box, boksen, baby. Tussenletter e/en: pannenkoek, maneschijn. Engelse en Franse leenwoorden: team, jack, bureau, militair. Etcetera. Voor meer informatie over Spelling op maat 3: klik hier

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: