Spellingpakket groep 7 en 8

Spellingpakket groep 7 en 8

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB714.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat de lesstof van 2 programma's: Spelling op maat 3 en Werkwoordspelling op maat.

Omschrijving Spelling op maat 3
In Spelling op maat 3 worden de spellingregels behandeld die op de basisschool in de groepen 7/8 worden aangeleerd en op de Belgische basisscholen in het 5e en 6e leerjaar. Naast de spellingregels komen ook ‘inprenttechnieken’ aan de orde. Hier volgen een paar voorbeelden. Enkel of dubbel: madelief, batterij, ideetje. I of ie: actief, visite, mini. X/ks, y/ie: box, boksen, baby. Tussenletter e/en: pannenkoek, maneschijn. Engelse en Franse leenwoorden: team, jack, bureau, militair, enz.
Voor meer info over Spelling op maat: klik hier.

 
Omschrijving Werkwoordspelling op maat
In Werkwoordspelling op maat worden praktisch alle onderwerpen behandeld op het gebied van de werkwoordspelling. Denk o.a. aan: is het ‘gebeurt’ of is het ‘gebeurd’; is het ‘wordt’ of is het ‘word’; is het ‘juichten’ of is het ‘juichden’. Leerlingen die dit programma met succes hebben afgerond gaan, zullen op het gebied van de werkwoordspelling niet veel fouten maken in het voortgezet onderwijs.
Voor meer info over Werkwoordspelling: klik hier.

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: