Studievaardigheid op maat

Studievaardigheid op maat

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB860.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Studievaardigheid op maat. Met dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar. 

Studievaardigheid op maat is één van de programma's uit het pakket Studievaardigheid en Leestekens, JB717.o. Het programma is bedoeld voor de bovenbouw van het basisonderwijs (groep 7 en 8) en de brugklas vmbo-bbl en -kbl. In het programma wordt aandacht besteed aan een aantal belangrijke aspecten die bij studievaardigheid een rol spelen. De inhoud die hier wordt aangeduid, staat voor de leerling in overzichtelijke uitlegschermen en vormt telkens de basis voor de oefeningen. Tijdens het oefenen kan de uitleg op elk gewenst moment opnieuw nagelezen worden. Het programma maakt gebruik van teksten die in de bovenbouw van het basisonderwijs en de brugklas van vmbo-bbl en -kbl aan de orde kunnen komen. 
In Studievaardigheid op maat worden verschillende vaardigheden geoefend die ook in de CITO-toets voorkomen, zoals: alfabetische volgorde, kaartlezen, zoeken in een woordenboek, grafieken lezen, zoeken in een encyclopedie, informatiebronnen.
Het lesbestand Studievaardigheid op maat bestaat uit 58 oefeningen. Er zijn 115 uitlegschermen met plaatjes, schema’s en tekst. De leerling werkt met tien verschillende oefen- en toetsvormen. In totaal zijn in dit lesbestand ruim 1215 variaties van vragen opgenomen.
Voor meer informatie over Studievaardigheid op maat: klik hier.

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: