Uitdrukkingen en Schoolwoorden

Uitdrukkingen en Schoolwoorden

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB731.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat de programma's Uitdrukkingen en Schoolwoorden.

Omschrijving Schoolwoorden
Het programma Schoolwoorden is bedoeld om de woordenschat te vergroten van anderstalige leerlingen. Ook is het programma bedoeld voor autochtone leerlingen met een woordkennisachterstand. Het gaat in dit lesbestand om woorden die in het onderwijs veel gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan: herkansing, motivatie, citaat, klemtoon, eenheid, kubus, circa, permanent, behandelen, absentie enz. Voor het succes in de schoolcarrière is het kennen van deze woorden van groot belang.
Eerst worden de woorden aangeleerd, vaak met behulp van plaatjes. In vervolgoefeningen wordt het onthouden van de betekenissen bevorderd. Er zijn weer veel verschillende oefenvormen (aanwijzen in plaatjes, meerkeuzeoefeningen, gatenteksten, sorteeroefeningen, enz.) worden. Eerst de tamelijk eenvoudige schoolwoorden, later de moeilijker woorden.
Voor meer informatie over Schoolwoorden: klik hier.
 
Omschrijving Uitdrukkingen 
Het programma Uitdrukkingen 1 is bedoeld voor allochtone én autochtone kinderen (kinderen die Nederlands als moedertaal hebben). In het programma wordt het aanleren geoefend van Nederlandse uitdrukkingen en spreekwoorden. Daardoor kan de woordenschat worden uitgebreid met spreekwoorden en gezegdes die in het Nederlands veel gebruikt worden. Aan de hand van grappige plaatjes worden de uitdrukkingen aangeleerd. Ze worden vervolgens in nieuwe oefeningen herhaald totdat ze helemaal begrepen zijn.
Voor meer informatie over Uitdrukkingen: klik hier.
 
Schoolwoorden en Uitdrukkingen 1 hebben samen in totaal 141 oefeningen, ruim 1400 vragen, ruim 900 woorden, zo’n 200 verschillende spreekwoorden en uitdrukkingen, 430 geluidsbestanden en 99 (ingesproken) uitlegschermen.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: