Woorden Engels 2

Woorden Engels 2

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB845.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-ccount bevat het woordkennisprogramma Woorden Engels 2. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.


Beknopte omschrijving Woordkennis Engels, Woorden 2
Het programma Woorden Engels 2 is één van de programma's uit het pakket Engels voor kleuters. Leerlingen die klaar zijn met Woorden Engels 1 kunnen beginnen met Woorden Engels 2.

Het belangrijkste doel van het programma Woorden Engels 1 is het aanleren van woorden. Er wordt echter ook aandacht besteed aan het afleiden van woordbetekenissen uit de context.

Woorden Engels 1 is gemaakt voor beginnende taalleerders Engels. Het programma wordt vooral ingezet in groep 7 en 8 van het basisonderwijs, maar ook jongere leerlingen kunnen ermee aan de slag. 

In Woorden Engels 1 en Woorden Engels 2 samen zijn alle 550 woorden verwerkt van de Eibo-lijst (Eibo = Engels in het Basisonderwijs) plus nog enkele honderden andere woorden. Zoals gebruikelijk in Muiswerkprogramma's is bij Woorden Engels 1 & 2 uitgegaan van een aantal rubrieken. In dit geval zijn dat inhoudelijke rubrieken, afgeleid van veel voorkomende thema's in lesmateriaal voor tweede-taalleerders en dagelijkse onderwerpen. 

Voor meer info over Woorden Engels 2klik hier. 

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: