Leestekens 5e en 6e leerjaar

Leestekens 5e en 6e leerjaar

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB908.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Leestekens. In dit account kan twee jaar gewerkt worden. U  betalt dus 14,98 euro per jaar.

Leestekens op maat is bestemd voor leerlingen van het 5e en 6e leerjaar. Vanzelfsprekend kan het programma ook remediërend worden ingezet in de brugklassen van het voortgezet onderwijs. 
 
In de eerste Periodieke Peiling van het Onderwijsniveau werd de taalvaardigheid van meer dan vierduizend leerlingen uit groep 8 onderzocht. Een van de conclusies was dat interpunctie voor de leerlingen een heel groot probleem is: alleen zeer goede leerlingen wisten een tekst te schrijven waarin hoofdletters, punten en komma’s op de juiste plaats stonden.
 
Leestekens op maat behandelt de leestekens die op de basisschool aangeleerd behoren te worden. De rubrieken van Leestekens op maat zijn ingedeeld op basis van de door de inspectie genoemde leerinhouden. Voorafgaand aan de behandeling van de leestekens is echter een rubriek toegevoegd die zich richt op het ontwikkelen van intuïtie en inzicht in het afbakenen van zinnen. Naast de leestekens worden ook hoofdletters en spellingtekens behandeld. 
Voor meer info: klik hier.

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de software.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: