Rekenen 1e leerjaar

Rekenen 1e leerjaar

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB879.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Rekenen op maat 3 is gemaakt voor de rekenaars in groep 3 van de Nederlandse basisschool en in het 1e leerjaar van de Belgische basisschool. Het programma behandelt de getallen van 0 t/m 24.

Goed leren rekenen is een van de belangrijkste basisvaardigheden in het onderwijs. Veel bijvoorbeeld financiële elementen in het leven van alledag maken het noodzakelijk dat het beheersen van basisrekenvaardigheden vaak als vanzelfsprekend wordt verondersteld. Het reken- en wiskundedomein binnen het basisonderwijs bevat een enorm scala aan onderwerpen die een leerling voorafgaand aan het voortgezet onderwijs onder de knie moet zien te krijgen om het vervolgonderwijs op dit punt succesvol te kunnen doorlopen.

Muiswerk Rekenen op maat 3 combineert alle getallen van Rekenen op maat 1 en 2, namelijk 0 t/m 24.  Kinderen leren rekenen aan de hand van een goede balans tussen zelfstandig werken en didactische begeleiding door de software. De leerling kiest zelf uit wisselende sets van oefeningen met uitleg, feedback en veel verschillende oefenopgaven. De educatieve software ´bekijkt´ voortdurend wat de vorderingen van de leerling zijn, zodat de leerling stap voor stap vooruit gaat in het leerproces. Er is gekozen voor een structuur waarbij leerstofelementen elkaar zodanig opvolgen dat het ene leerstofelement enigszins bekend moet zijn voordat het volgende leerstofelement gevolgd kan worden. Onderzoek maakte onlangs duidelijk dat leerlingen profijt hebben van een duidelijke structuur bij het aanleren van basis rekenvaardigheden.
Voor meer informatie over Rekenen op maat 3: klik hier. 

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: