Engels voor kleuters online

Engels voor kleuters online

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB504.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Beknopte omschrijving Woordkennis Engels, Woorden 1 & 2

Het belangrijkste doel van het programma Woorden Engels 1 is het aanleren van woorden. Er wordt echter ook aandacht besteed aan het afleiden van woordbetekenissen uit de context.

Woorden Engels 1 is gemaakt voor beginnende taalleerders Engels. Het programma wordt vooral ingezet in groep 7 en 8 van het basisonderwijs, maar ook jongere leerlingen kunnen ermee aan de slag. Leerlingen die klaar zijn met Woorden Engels 1 kunnen beginnen met Woorden Engels 2.

In Woorden Engels 1 en Woorden Engels 2 samen zijn alle 550 woorden verwerkt van de Eibo-lijst (Eibo = Engels in het Basisonderwijs) plus nog enkele honderden andere woorden. Zoals gebruikelijk in Muiswerkprogramma's is bij Woorden Engels 1 & 2 uitgegaan van een aantal rubrieken. In dit geval zijn dat inhoudelijke rubrieken, afgeleid van veel voorkomende thema's in lesmateriaal voor tweede-taalleerders en dagelijkse onderwerpen. 

Voor meer info over Woorden Engels 1 & 2: klik hier. 

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: