Frans en Spaans Woordkennis

Frans en Spaans Woordkennis

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB524.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat een woordkennisprogramma Frans en een woordkennisprogramma Spaans.

Omschrijving Woorden Frans:
Het programma Woorden Frans is gemaakt voor leerlingen die beginnen met het leren van Frans. Het programma is vooral gericht op woordkennis (spelling, betekenis en uitspraak) die de basis vormt voor het leren van een taal. Het is een ideaal oefenmiddel om naast de methode die op school wordt gebruikt, thuis te gebruiken. Het programma leert vooral woorden aan en dat is een van de belangrijkste zaken bij het leren van een taal. Het programma is goed gevuld met mooie plaatjes en ook zijn er heel veel geluiden, waardoor de uitspraak goed geoefend kan worden.
Het programma Woorden Frans bevat 76 oefeningen en er worden ruim 400 verschillende Franse woorden aangeleerd.
Voor meer info: klik hier.

Omschrijving Woorden Spaans:
Het programma Woorden Spaans is gemaakt voor leerlingen die beginnen met het leren van de Spaanse taal.  Het programma is vooral gericht op woordkennis (spelling, betekenis en uitspraak) die de basis vormt voor het leren van een taal. Het programma leert vooral woorden aan en dat is een van de belangrijkste zaken bij het leren van een taal. Het programma is goed gevuld met mooie plaatjes en ook zijn er heel veel geluiden, waardoor de uitspraak goed geoefend kan worden.
Woorden Spaans bevat 84 oefeningen. Er zijn 883 geluidsfragmenten en 739 afbeeldingen in verwerkt.
Voor meer informatie over dit programma: klik hier.

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: