Bijspijkerpakket spelling en grammatica

Bijspijkerpakket spelling en grammatica

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
66,54€
Excl. BTW: 61,05€
Aantal:
-
+
Model: JB740.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat 3 programma's: Spelling 1F, Grammatica 1F en Werkwoordspelling 1F

Het bijspijkerpakket spelling en grammatica is bedoeld voor leerlingen die de basisregels van de Nederlandse spelling, de werkwoordspelling en de grammatica nog niet goed onder de knie hebben. Verondersteld wordt dat kinderen aan het einde van groep 8 (of leerjaar 6) van de basisschool de regels van de drie genoemde programma's beheersen. Maar dat lukt lang niet altijd. Er wordt op veel scholen te weinig geoefend en leerlingen hebben soms een deel van de lesstof niet gevolgd. Als deze programma’s met succes zijn afgerond, dan ligt er een degelijke basis voor het vervolgonderwijs en een goede ondergrond voor het aanleren van vreemde talen.
Er wordt in de programma’s geoefend in acht verschillende oefenvormen, bijvoorbeeld teksten wijzigen, vormen invullen, meerkeuzevragen beantwoorden, woorden sorteren of aanwijzen, en natuurlijk het dictee. De grote variatie maakt dat leerlingen graag met deze computerprogramma’s werken.

Voor meer informatie over Spelling 1F: klik hier.
Voor meer informatie over Werkwoordspelling 1F: klik hier.
Voor meer informatie over Grammatica 1F: klik hier.

De drie programma’s bevatten samen een zeer grote hoeveelheid oefenstof: 159 oefeningen en 6830 variaties in zinnen en woorden.

Met een online-account kan op alle soorten pc's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: