Spelling 1F

Spelling 1F

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB813.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het spellingprogramma Spelling 1F. Met het online-account kan 2 jaar gewerkt worden; u betaalt dus 14,98 euro per jaar. 

Het programma Spelling 1F is één van de drie programma's uit het bijspijkerpakket JB750.o. Het programma is bedoeld voor leerlingen in de brugklassen van het voortgezet onderwijs die de basisregels van de Nederlandse spelling nog niet goed onder de knie hebben. Verondersteld wordt dat kinderen aan het einde van groep 8 (of einde 6e leerjaar) van de basisschool de regels van de spelling beheersen. Maar dat lukt lang niet altijd. Er wordt op veel scholen te weinig geoefend en leerlingen hebben soms een deel van de lesstof niet gevolgd. Als deze programma’s met succes zijn afgerond, dan ligt er een degelijke basis voor het vervolgonderwijs.

Er wordt in het programma geoefend in acht verschillende oefenvormen, bijvoorbeeld teksten wijzigen, vormen invullen, meerkeuzevragen beantwoorden, woorden sorteren of aanwijzen, en natuurlijk het dictee. De grote variatie maakt dat leerlingen graag met deze computerprogramma’s werken.

Voor meer informatie over Spelling 1F: klik hier

Met een online-account kan gedurende 2 jaar gewerkt worden op alle soorten pc's, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: