Werkwoordspelling 1F

Werkwoordspelling 1F

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB814.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Werkwoordspelling 1F. Met dit account kan twee jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar. 

Werkwoordspelling 1F is een van de programma's uit het bijspijkerpakket JB750.o. Het programma is bedoeld voor leerlingen die de basisregels van de Nederlandse werkwoordspelling nog niet goed onder de knie hebben. Verondersteld wordt dat kinderen aan het einde van groep 8 (of einde 6e leerjaar) van de basisschool de regels van het programma in dit online-account beheersen. Maar dat lukt lang niet altijd. Er wordt op veel scholen te weinig geoefend en leerlingen hebben soms een deel van de lesstof niet gevolgd. Als deze programma’s met succes zijn afgerond, dan ligt er een degelijke basis voor het vervolgonderwijs.

Er wordt in de programma’s geoefend in acht verschillende oefenvormen, bijvoorbeeld teksten wijzigen, vormen invullen, meerkeuzevragen beantwoorden, woorden sorteren of aanwijzen, en natuurlijk het dictee. De grote variatie maakt dat leerlingen graag met deze computerprogramma’s werken.

Voor meer informatie over Werkwoordspelling 1F: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten pc's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: