Getallen 1 & 2, Rekenen en Wiskunde

Getallen 1 & 2, Rekenen en Wiskunde

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB755.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat de programma's Rekenen en Wiskunde Getallen 1 & Getallen 2

Rekenen en Wiskunde Getallen 1 is een computerprogramma voor het aanleren van de basis rekenvaardigheden (getalbegrip). Het programma bestrijkt de volgende rekenvaardigheden: 
memoriseren en automatiseren;
hoofdrekenen;
hoofdbewerkingen (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen) uitvoeren met hele en decimale getallen;
bewerkingen met breuken (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen) uitvoeren;
berekeningen uitvoeren om problemen op te lossen;
het verstandig inzetten van de rekenmachine. Het programma bevat 63 oefeningen met meer dan 100 uitgesproken uitlegschermen en ruim 6400 verschillende opgaven.
Voor meer info over Rekenen en Wiskunde, Getallen 1: klik hier.

Het computerprogramma Rekenen en Wiskunde Getallen 2 bestrijkt de uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen, regels en vaardigheden die in het vmbo en de onderbouw van havo/vwo worden aangeleerd, geoefend en toegepast. 

Getallen 2 is bedoeld voor leerlingen in klas 1 t/m 4 van het vmbo en in klas 1 t/m 3 van havo/vwo. Ook kan het ingezet worden om in de bovenbouw havo/vwo het automatiseren en memoriseren weer op te halen en paraat te krijgen.

Het programma Getallen 2 volgt de indeling van het rekenrapport van de Expertgroep doorlopende leerlijnen Taal en Rekenen. Het heeft als doel om gebruikers in de gelegenheid te stellen niveau 2F/2S te bereiken op het gebied van Getallen.

De oefeningen beginnen met een korte toelichting van het deelgebied van de stof, direct daarna wordt geoefend in een van de oefenvormen. Bij ieder antwoord wordt directe feedback gegeven, waar mogelijk wordt een fout antwoord verklaard en de correcte methode aangegeven.
De volgende onderwerpen komen aan de orde:
negatieve getallen
vermenigvuldigen en delen
machten en kwadraten
rekenregels
breuken
andere bewerkingen
Voor meer informatie over Getallen 2: klik hier.
 

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: