Grammatica voor anderstalige leerlingen

Grammatica voor anderstalige leerlingen

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
66,54€
Excl. BTW: 61,05€
Aantal:
-
+
Model: JB754.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

De computerprogramma’s Grammatica I t/m III zijn bedoeld voor anderstalige leerlingen die beter willen leren hoe het Nederlands in elkaar zit. Denk aan: is het meervoud van baas ‘basen’ of ‘bazen’, is het ‘hand’ of ‘hant’, is het ‘de hond’ of ‘het hond’, is het ‘een oud broodje’ of ‘een oude broodje’, is het ‘bang zijn voor’ of ‘bang zijn over’. In verband met het oefenen van de uitspraak zijn er veel oefeningen met geluid. Elk deel van het programma bevat oefeningen over klanken en letters, over woorden en woordvormen, over zinnen en over teksten. Als Grammatica I-III met succes is doorlopen, dan zal de allochtone leerling zich goed kunnen redden in de Nederlandse taal. In totaal wordt geoefend met 8 verschillende oefenvormen.
Grammatica I-III bestaat uit 3 programma’s die samen 196 oefeningen, 459 (ingesproken) uitlegschermen en 3269 vragen in 8126 variaties bevatten.
Voor meer info: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatste versie van de producten. 
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: