Verbanden 2 & 3, Rekenen en Wiskunde

Verbanden 2 & 3, Rekenen en Wiskunde

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB764.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat 2 programma's: Rekenen en Wiskunde Verbanden 2 en Verbanden 3

Het computerprogramma Verbanden 2 is bedoeld voor leerlingen in klas 1-4 van het vmbo en in klas 1-3 van havo/vwo. Ook kan het ingezet worden om in de bovenbouw havo/vwo het automatiseren en memoriseren weer op te halen en paraat te krijgen. In mbo 3&4 kan het programma gebruikt worden om de basisvaardigheden weer op te halen en voor remediërende doeleinden.

Verbanden 2 besteedt aandacht aan de uitbreiding van de basisvaardigheden rekenen met grafieken en tabellen. In niveau 2 worden het opstellen van formules, uitrekenen van formules, maken van combinatiegrafieken aan de basisvaardigheden toegevoegd. Ook de introductie tot de statistiek hoort bij dit niveau. De diverse presentatievormen en het berekenen van mogelijkheden en kansen in eenvoudige situaties worden ook in deze module behandeld. Ook het (kritisch) interpreteren van informatie is expliciet benoemd voor dit niveau.
Voor meer info over Verbanden 2: klik hier.

Het computerprogramma Verbanden 3 is bedoeld voor leerlingen in klas 3-5 van de havo, klas 3-6 van het vwo en in mbo 3&4. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog veel rekenfouten maken als door leerlingen die al enigszins gevorderd zijn. Daarnaast is het uitstekend bruikbaar voor remediëring op hbo-niveau. De doelgroep is dus breed. 

Verbanden 3 besteedt aandacht aan het opstellen van tabellen, formules en grafieken. Er zijn ook uitbreidingen van de subdomeinen statistiek en rijen en reeksen. Een van de kenmerken van het 2F- en 3F-niveau is de tweevoudige berekening. Opgaven hoeven niet meer te bestaan uit een enkele berekening, maar mogen ook uit een samenstelling van twee berekeningen bestaan. Een ruime hoeveelheid oefeningen geeftde leerling de mogelijkheid om eindeloos te oefenen totdat de stof beheerst wordt.

Voor uitgebreide informatie over Verbanden 3: klik hier.
 

Met een online kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar.
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: