Verhoudingen 1 & 2, Rekenen en Wiskunde

Verhoudingen 1 & 2, Rekenen en Wiskunde

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB771.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat de programma's Rekenen en Wiskunde Verhoudingen 1 en Verhoudingen 2

Omschrijving Rekenen en Wiskunde, Verhoudingen 1
Het Muiswerkprogramma Rekenen en Wiskunde Verhoudingen 1 bestrijkt de basisvaardigheden van het rekenen met verhoudingen, breuken en procenten. Het zijn de regels en vaardigheden die op de basisschool worden aangeleerd en die in het voortgezet onderwijs worden uitgebouwd en toegepast. Daarnaast wordt aandacht besteed aan:
het inprenten van veel voorkomende breuken en percentages;
het schatten van breuken en het afronden van (decimale) getallen; 
het interpreteren van teksten in relatie tot verhoudingen;
het gebruik van de rekenmachine. 

De oefeningen beginnen met een korte toelichting van het deelgebied van de stof, direct daarna wordt geoefend in een van de oefenvormen. Bij ieder antwoord krijgt de leerling directe feedback, waar mogelijk wordt een fout antwoord verklaard en de correcte methode aangegeven.
Voor meer info: klik hier.

Omschrijving Rekenen en Wiskunde, Verhoudingen 2
Het computerprogramma Rekenen en Wiskunde, Verhoudingen 2  is bedoeld voor leerlingen in de klassen 1-4 van het vmbo en in de klassen  1-3 van havo/vwo. Ook kan het ingezet worden om in de bovenbouw havo/vwo het automatiseren en memoriseren weer op te halen en paraat te krijgen. In mbo 3 & 4 kan het programma gebruikt worden om de basisvaardigheden weer op te halen en voor remediërende doeleinden. Het programma bestrijkt de uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen, regels en vaardigheden die in het vmbo en de onderbouw van havo/vwo worden aan­geleerd, geoefend en toegepast.
In totaal zijn in dit lesbestand 8452 vragen, 148 uitlegschermen en 57 oefeningen verwerkt.
Voor meer info: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: