Verhoudingen 2 & 3, Rekenen en Wiskunde

Verhoudingen 2 & 3, Rekenen en Wiskunde

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB767.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat 2 programma's: Rekenen en Wiskunde Verhoudingen 2 en Verhoudingen 3

Het computerprogramma Rekenen en Wiskunde, Verhoudingen 2  is bedoeld voor leerlingen in de klassen 1-4 van het vmbo en in de klassen  1-3 van havo/vwo. Ook kan het ingezet worden om in de bovenbouw havo/vwo het automatiseren en memoriseren weer op te halen en paraat te krijgen. In mbo 3 & 4 kan het programma gebruikt worden om de basisvaardigheden weer op te halen en voor remediërende doeleinden.
Het computerprogramma Rekenen en Wiskunde, Verhoudingen 2 bestrijkt de uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen, regels en vaardigheden die in het vmbo en de onderbouw van havo/vwo worden aan­geleerd, geoefend en toegepast.
In totaal zijn in dit lesbestand 8452 vragen, 148 uitlegschermen en 57 oefeningen verwerkt.
Voor meer info: klik hier.

Het computerprogramma Rekenen en Wiskunde, Verhoudingen 3 is bedoeld voor leerlingen in klas 3-5 van de havo, klas 3-6 van het vwo en in mbo 3&4. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog veel rekenfouten maken als door leerlingen die al enigszins gevorderd zijn. De doelgroep is dus erg breed.
In Verhoudingen 3 wordt aandacht besteed aan de uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen met breuken, procenten, decimale getallen en verhoudingen. Een van de kenmerken van het 2F- en 3F-niveau is de tweevoudige berekening. Opgaven hoeven niet meer te bestaan uit een enkele berekening, maar mogen ook uit een samenstelling van 2 berekeningen bestaan. Een ruime hoeveelheid oefeningen geven de leerling de mogelijkheid om eindeloos te oefenen totdat de stof beheerst wordt. 
Voor meer informatie over Verhoudingen 3: klik hier.

Met een online kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: