Woordkennis

Woordkennis

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
66,54€
Excl. BTW: 61,05€
Aantal:
-
+
Model: JB728.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Omschrijving Woorden 1, 2, 3:

In de programma’s Woorden 1-2-3 worden in totaal zo’n 2000 woorden aangeleerd. Doorgaans worden deze woorden al aangeleerd in het basisonderwijs, maar dat is niet voor iedere leerling  het geval. Deze programma’s zijn dan ook een goed hulpmiddel voor leerlingen die een achterstand hebben op het gebied van de woordenschat. De programma’s zijn gevuld met mooie plaatjes, foto's en geluiden. Basisregel is dat het leren van woorden nooit in één keer gebeurt. In dit programma gaat het leren van woorden in 3 delen. Eerst wordt de betekenis uitgelegd, daarna moet voldoende worden geoefend om ervoor te zorgen dat de leerling die betekenis ook onthoudt. Ten slotte wordt nagegaan (gecontroleerd) of de leerling de betekenis kent.
Leerlingen die dit driedelige programma met succes hebben doorlopen, beschikken over de woordenschat die nodig is in de hogere klassen van het vmbo.
Voor meer informatie over Woorden 1,2,3: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: