Begrijpend Lezen 2

Begrijpend Lezen 2

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB921.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Begrijpend Lezen 2. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar. 

Omschrijving Begrijpend Lezen 2
Begrijpend Lezen is bedoeld voor leerlingen die moeite hebben met lezen. Om die reden vinden ze lezen vaak ook niet leuk. Zo’n 33% van alle brugklasleerlingen heeft tekorten in begrijpend lezen, wat gevolgen heeft voor vrijwel álle vakken. Dit programma is bedoeld om het begrijpend lezen te trainen. Dit is nodig om te voorkomen dat problemen ontstaan bij het doornemen van lesstof in de leervakken. Op school is begrijpend lezen vaak geen populair vak. Gebleken  is dat leerlingen het oefenen van begrijpend lezen op de computer wel een prettige manier van leren vinden. En dat is mooi meegenomen, want oefening baart kunst. 
Er is telkens een tekst met een leuk plaatje. De leerlingen leren informatie, betekenissen, bedoelingen, enz. uit de tekst te halen en de betekenissen van moeilijke woorden af te leiden. Het tekstvak kan vergroot worden, zodat het gemakkelijk leest, ook voor kinderen die moeite hebben met het ontcijferen van woorden, zoals dyslectische leerlingen.
Voor meer informatie over Begrijpend Lezen 2: klik hier

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: