Schoolwoorden

Schoolwoorden

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB973.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Schoolwoorden. In dit account kan 2 jaar geoefend worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Omschrijving Schoolwoorden
Het programma Schoolwoorden is bedoeld om de woordenschat te vergroten van anderstalige leerlingen. Ook is het programma bedoeld voor autochtone leerlingen met een woordkennisachterstand. Het gaat in dit lesbestand om woorden die in het onderwijs veel gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan: herkansing, motivatie, citaat, klemtoon, eenheid, kubus, circa, permanent, behandelen, absentie enz. Voor het succes in de schoolcarrière is het kennen van deze woorden van groot belang.
Eerst worden de woorden aangeleerd, vaak met behulp van plaatjes. In vervolgoefeningen wordt het onthouden van de betekenissen bevorderd. Er zijn weer veel verschillende oefenvormen (aanwijzen in plaatjes, meerkeuzeoefeningen, gatenteksten, sorteeroefeningen, enz.) worden. Eerst de tamelijk eenvoudige schoolwoorden, later de moeilijker woorden.
Voor meer informatie over Schoolwoorden: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: