Leren met de computer

Waarom werken kinderen graag met de cd's van Juffrouw Blom?
De meeste kinderen vinden leren met de computer een stuk leuker dan leren uit een boek. Er zijn talloze educatieve computerprogramma’s te vinden, maar helaas blijken die niet allemaal even effectief en bovendien ook lang niet allemaal leuk om te doen.

Hoe komt het dat de Juffrouw Blom programma’s effectief zijn?
Juffrouw Blom biedt bijzonder effectieve computerprogramma’s aan. De programma’s zijn gemaakt door de professionals van Muiswerk Educatief. Alle programma’s zijn uitgebreid getest door verschillende taal- en onderwijsexperts en een grote groep testkinderen.

Hoe krijg ik de programma’s op mijn computer?
Het installeren van de programma’s is eenvoudig. Bij de software wordt een installatie-/gebruikershandleiding geleverd. Deze handleiding is ook beschikbaar op de site van JuffrouwBlom.com. Mochten er onverhoopt toch problemen optreden bij de installatie, dan kunt u contact opnemen met onze helpdesk op info@juffrouwblom.com.

Werken de cd's op pc's en op de MAC?
De juffrouw Blom-cd's werken alleen op pc's. Voor de MAC (en ook de iPad) leveren wij dezelfde lesstof online. Voor meer informatie over de online-versie kunt u contact opnemen met: info@juffrouwblom.com