Spelling 3F, Grammatica 3F en Werkwoordspelling 3F

Spelling 3F, Grammatica 3F en Werkwoordspelling 3F

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
66,54€
Excl. BTW: 61,05€
Aantal:
-
+
Model: JB962.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat de programma's: Spelling 3F, Werkwoordspelling 3 F en Grammatica 3F

Spelling 3F is vooral bedoeld voor leerlingen van havo/vwo en mbo 3 en 4. Het programma kan bovendien ingezet worden in het volwassenenonderwijs.

Spelling 3F kan zowel gebruikt door leerlingen die nog veel spellingfouten maken als door leerlin­gen die al enigszins gevorderd zijn. De doelgroep is dus breed. Het programma is geschikt voor zowel allochtone als niet-allochtone leerlingen.

In veel oefeningen van Spelling 3F wordt – als een leerling een fout maakt – specifieke feedback gegeven, vaak voorzien van een hint, waarna hij het nog een of meer keer mag proberen goed te doen. De leerling kan ook altijd tussendoor een tip opvragen of uitlegschermen en spiekschermen raadplegen.
Voor meer inf over Spelling 3F: klik hier

Werkwoordspelling 3F is vooral bedoeld voor leerlingen van havo/vwo en mbo 3 en 4. Het programma kan bovendien ingezet worden in het volwassenenon-derwijs. Door hun interactieve opzet is het programma – net als andere Muis-werkprogramma’s - geschikt onderwijs op maat aan groepen waarin grote niveauverschillen bestaan. De doelgroep is dus breed. Het programma is geschikt voor zowel allochtone als autochtone leerlingen.
Voor meer info over Werkwoordspelling 3F: klik hier. 

Grammatica 3F is bedoeld voor leerlingen van havo/vwo en mbo 4. Het programma is geschikt voor zowel allochtone als autochtone leerlingen.
Grammatica 3F behandelt alle woordsoorten en zinsdelen die volgens Meijerink c.s. en de SLO geleerd moeten worden om de 3F-drempel te kunnen halen. Elke rubriek behandelt tenminste één deelonderwerp, maar twee van de rubrieken L en M zijn verzamelrubrieken waarin aan de hand van zinnen in een concrete tekst alle woordsoorten (rubriek L) dan wel alle zinsdelen aan de orde komen.

Met een online-account kan gedurende twee jaar op alle soorten pc's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. Online werkt u altijd met de laatste versie van de software.


 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: