Meten en Meetkunde 3

Meten en Meetkunde 3

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB956.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Rekenen en Wiskunde Meten en Meetkunde 3. In dit online-account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Het computerprogramma Meten en Meetkunde 3 is bedoeld voor leerlingen in klas 3-5 van de havo, klas 3-6 van het vwo en in mbo 3&4. Het programma is bijzonder geschikt voor groepen waarin niveauverschillen bestaan. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog veel rekenfouten maken als door leerlingen die al enigszins gevorderd zijn. De doelgroep is dus erg breed. In het bijzonder voor leerlingen die het ‘gewone’ oefenen niet interessant meer vinden, biedt dit computerprogramma nieuwe mogelijkheden. Het programma is geschikt voor zowel allochtone als niet-allochtone leerlingen.

In Meten en Meetkunde 3 wordt aandacht besteed aan het onderhouden en uitbreiding van de basisvaardigheden van het rekenen met maten, oppervlaktes en inhouden, coördinaten en assenstelsels, berekenen van hoeken, paraat hebben van de eigenschappen van de diverse deellijnen en de beheersing van de meetkundige bewerkingen translatie en spiegelen.
Uitgebreide informatie over dit product: klik hier.

Met een online kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatse versie van de software.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: