Leesstart

Leesstart

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB838.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Leesstart. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Omschrijving Leesstart:
Het programma Leesstart is één van de programma's uit de bundel Taal voor kleuters. Het programma richt zich op leerlingen van groep 2 van het basisonderwijs en leerlingen die achterblijven bij lezen en spellen in hogere groepen van het basis- of speciale onderwijs. 

Met het programma Leesstart leren leerlingen klankovereenkomsten in woorden onderscheiden. Het programma richt zich dus op verbetering van de fonologische competentie, een belangrijke voorwaarde voor en ondersteuning bij het leren lezen. Daarnaast richt het programma zich op de letterkennis. Pas als leerlingen in staat zijn de afzonderlijke klanken in woorden goed waar te nemen, kunnen ze de volgende stap nemen, namelijk het koppelen van letters aan klanken, waar het normale leesonderwijs zich op richt.
Voor meer info: klik hier.

Met een online-account kan gedurende twee jaar gewerkt worden op alle soorten pc's, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. Online werkt u altijd in de laatste versie van de software.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: