Begrijpend lezen groep 3 en 4

Begrijpend lezen groep 3 en 4

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB707.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Begrijpend Lezen 1 is bedoeld als een steuntje in de rug voor kinderen die moeite hebben met lezen en om die reden lezen vaak ook niet leuk vinden. Deze software wordt gebruikt aan het einde van groep 3 en in de groepen 4 en 5. Op school is begrijpend lezen voor veel kinderen geen populair vak. Gebleken is dat zij begrijpend lezen oefenen op de computer een prettige manier van leren vinden. Er is telkens een tekst met een plaatje. Leerlingen leren informatie en betekenissen uit de tekst te halen. Het tekstvak, de letters en de regelafstand kunnen worden vergroot, zodat het gemakkelijk leest, ook voor kinderen met leesproblemen (bijvoorbeeld dyslectische kinderen).
De inhoud van de teksten van Begrijpend Lezen 1 is afgstemd op het leesniveau AVI 1 t/m 9 en de belevingswereld van leerlingen van de basisschool. Ook kinderen uit hogere groepen die een achterstand hebben, kunnen hun voordeel doen met dit leesprogramma.

Begrijpend Lezen 1 bestaat uit 81 oefeningen. In totaal worden in dit lesbestand 721 vragen gesteld die verdeeld zijn over 32 teksten. Voor meer info over Begrijpend Lezen 1: klik hier.

Met een online kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: