Woorden Engels 1 en 2

Woorden Engels 1 en 2

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB979.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online/account bevat 2 programma´s: Woorden Engels 1 en Woorden Engels 2

Omschrijving Woorden Engels 1 en 2
Het programma Woorden Engels 1 is gemaakt voor kinderen die beginnen met het leren van Engels. De programma’s zijn vooral gericht op woordkennis (spelling, betekenis en uitspraak) die de basis vormt voor het leren van een taal. Het is een ideaal oefenmiddel om naast de methode die op school wordt gebruikt, thuis te oefenen. Het programma is goed gevuld met mooie plaatjes en ook zijn er heel veel geluiden, waardoor de uitspraak goed geoefend kan worden. Woorden Engels 2 is het vervolg op Woorden Engels 1. Er komen moeilijker woorden in voor.

Het is de bedoeling dat op de basisschool zo’n 500 verschillende Engelse woorden worden aangeleerd. Echter, niet iedere basisschool houdt zich hieraan. Kinderen die op de basisschool (of thuis) wél Engelse woorden hebben geoefend, komen goed beslagen ten ijs in de brugklas van het voortgezet onderwijs. De twee programma’s samen bevatten 86 oefeningen en in totaal 1369 vragen. Heel veel oefenuren dus.

Voor meer info over Woorden Engels 1: klik hier.
Voor meer info over Woorden Engels 2: klik hier.

 

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatste versie van de producten.
 
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: