Strategisch Lezen

Strategisch Lezen

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB941.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Strategisch Lezen. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Omschrijving Strategisch Lezen
Strategisch Lezen is één van de programma's uit het pakket Lezen en Formuleren, JB741.o. Het programma is bedoeld voor leerlingen die moeite hebben met lezen. Het programma concentreert zich op het ontwikkelen van een strategische aanpak, bijvoorbeeld het letten op titels en illustraties, het zoeken naar samenvattingen aan het begin of aan het eind van de tekst of de alinea, het voorspellen van het vervolg van een tekst. Een te kleine woordenschat en problemen met technisch lezen kunnen met dit programma worden gecompenseerd. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat leesstrategieën met succes getraind kunnen worden. De leerling ziet steeds een tekst met een plaatje en moet dan bijvoorbeeld het onderwerp voorspellen, een titel bedenken, het vervolg voorspellen. 
Voor meer informatie over Strategisch Lezen: klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten pc's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de producten. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: