Woordkennis en Formuleren

Woordkennis en Formuleren

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
54,95€
Excl. BTW: 50,41€
Aantal:
-
+
Model: JB800.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat 2 programma's: Woordkennis 2F en Formuleren 1F/2F

Woorden 2F legt de nadruk op het aanleren van kennis over woordvorming en het leren omgaan met moeilijke woorden in zinnen en teksten.

Woorden 2F is vooral bedoeld voor leerlingen in het vmbo en in mbo1 en -2. In havo/vwo en mbo3 en -4 kan het programma ook remediërend gebruikt worden. Woorden 2F is door de individuele feed-back bijzonder geschikt voor groepen waarin niveauverschillen bestaan op het gebied van woordkennis. Het programma kan gebruikt worden door zowel allochtone als autochtone leerlingen. 

Voor meer info over Woordkennis 2F, klik hier. 

Het programma Formuleren is vooral bedoeld voor leerlingen die moeite hebben met de zinsbouw. Het kan gebruikt worden voor zowel allochtone als autochtone leerlingen (leerlingen die Nederlands als moedertaal hebben). Naast het bouwen van zinnen wordt ook aandacht besteed aan o.a. het gebruik van voorzetsels (aandacht besteden aan, beginnen met, piekeren over), voornaamwoorden (is het jou of jouw, is het zij of hun), en stijlfouten zoals overbodigheden (we kregen een gratis cadeautje, Harry is een ouderloze wees) enz.

 Voor meer info over Formuleren, klik hier.

Met een online-account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd in de laatste versie van de producten.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: