Flitsend lezen en spellen 1

Flitsend lezen en spellen 1

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB839.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Dit online-account bevat het programma Flitsend lezen en spellen 1. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Omschrijving Flitsend lezen en spellen 1
Flisend Lezen en spellen 1  is één van de programma's uit de bundel Taal voor kleuters. Het programma is gemaakt voor “leesrijpe” kleuters. Het is gemaakt voor leerlingen uit de groepen 2 en 3 van het basisonderwijs. Kinderen zijn leesrijp wanneer ze begrijpen dat een woord uit klanken bestaat, wanneer ze kunnen rijmen en wanneer ze klanken kunnen samenvoegen tot een woord. Dit programma begint met letters en lettercombinaties. Wanneer die beheerst en herkend worden, komen korte woordjes aan bod. De aanpak is ongeveer als volgt. Gedurende een paar tellen - vandaar de naam flitsend spellen - wordt er bijvoorbeeld een letter getoond en tegelijkertijd uitgesproken door de computer. Het kind moet dan uit 5 letters de letter kiezen die zojuist voorbijkwam. In een ander soort oefening moet hij de geflitste letter zelf typen. Eerst worden de klinkers geoefend, daarna de medeklinkers, dan de dubbele klinkers (eu, ou, ei enz.) en tot slot korte gemakkelijke woordjes. Flitsend lezen en spellen helpt kleuters om op een speelse manier het spellen van letters en korte woorden alvast enigszins onder de knie te krijgen. Wat ook een goede voorbereiding op het lezen is, want flitsend spellen is lezen en spellen tegelijkertijd. Flitsend lezen en spellen wordt vaak gebruikt om technisch lezen te ondersteunen.

Voor meer info over Flitsend lezen en spellen: klik hier.

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: