Woordstart 1

Woordstart 1

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB840.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Woordstart. In dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar. 

Omschrijving Woordstart
Het woordkennisprogramma Woordstart is één van de programma's uit het pakket Woordkennis voor kleuters. Woordstart richt zich op leerlingen van groep 1 van het basisonderwijs en leerlingen met een beperkte woordenschat in hogere groepen. Doel van het programma is het vergroten van de woordkennis. Woordstart 1 bevat een schat aan oefenmateriaal die naast het woordkennisonderwijs op school individueel gebruikt kan worden. Dat kan zowel op school in de les, als thuis onder begeleiding van een van de ouders. In het programma Woordstart zijn meer dan 1000 plaatjes en meer dan 1000 professioneel ingesproken geluiden opgenomen.

In het basisonderwijs zijn de verschillen in de woordenschat van leerlingen vaak groot. Sommige leerlingen zijn opgegroeid in een Nederlandstalige omgeving, andere leerlingen in een niet-Nederlandstalige omgeving of een omgeving waarin weinig gecommuniceerd wordt. In die gevallen wordt de uitbreiding van de Nederlandstalige woordenschat onvoldoende gestimuleerd. Woordstart kan een goed hulpmiddel zijn om de woordenschat van de allerkleinsten te vergroten waar dat nodig is. Voor meer info over Woordstart: klik hier.

Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: