Begrijpend Lezen 2

Begrijpend Lezen 2

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB858.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Begrijpend Lezen 2. Met dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar. 

Omschrijving Begrijpend lezen 2
Begrijpend Lezen 2 is één van de programma's uit het pakket Lezen en Woordkennis, JB810.o. Het programma is bedoeld als een steuntje in de rug voor kinderen die moeite hebben met lezen en om die reden lezen ook vaak niet leuk vinden. Op school is begrijpend lezen voor veel kinderen geen populair vak. Gebleken is dat zij begrijpend lezen oefenen op de computer een prettige manier van leren vinden. Er is telkens een tekst met een gezellig plaatje. Leerlingen leren informatie, betekenissen, bedoelingen, enz. uit de tekst halen. Het tekstvak, de letters en de regelafstand kunnen worden vergroot, zodat het gemakkelijk leest, ook voor kinderen met leesproblemen (bijvoorbeeld dyslectische kinderen). Begrijpend Lezen 2 is bedoeld voor de leerjaren 4, 5 en 6 van het basisonderwijs. De inhoud van de teksten is afgestemd op de belevingswereld van leerlingen van ongeveer 10 - 14 jaar. Het gebruikte tekstniveau is vanaf AVI-9. Voorwaarde voor het gebruik van het programma is dan ook dat dit niveau ongeveer is gehaald. 

Voor meer info over Begrijpend Lezen 2, klik hier. 

Met een online-account kan op alle soorten pc's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. Online werkt u altijd met de laatste versie. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: