Rekenen groep 8

Rekenen groep 8

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB863.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Rekenen op maat 8. Met dit account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar.

Rekenen op maat 8 is Rekenen op maat 8 is één van de programma's uit het pakket Rekenen voor groep 7 en 8, JB718.o. Het programma is bedoeld voor basisschoolleerlingen in groep 8, vergelijkbaar niveau van het speciaal basisonderwijs en het 1F niveau VMBO. Het programma richt zich op de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn voor het reken-wiskundeonderwijs. Er wordt nauw aangesloten bij de oefenstof van de verschillende blokken van de gebruikte reken-wiskundemethode. Kinderen kunnen zelfstandig de aanvullende oefenstof verwerken om op motiverende wijze een goede beheersing van vaardigheden op te bouwen. Het programma voldoet aan alle kerndoelen voor het rekenen en volgt de vaardigheden die kinderen in verschillende jaargroepen op het gebied van rekenen-wiskunde moeten leren: denk aan Cito (het loopt synchroon met de Midden- en Eindtoets van het Cito), SLO (Stichting Leerplan Ontwikkeling), PPON (Periodieke Peiling Onderwijs Niveau)en de commissie Meijerink. Ook worden de lijnen gevolgd die in TAL zijn uitgezet (Tussendoelen Annex Leerlijnen).

Het programma is met name geschikt voor groepen waarin grote niveauverschillen bestaan en voor leerlingen die het ‘gewone’ oefenen niet interessant meer vinden. U kunt de leerlingen op verschillende manieren met het programma laten werken en het is naast elke reken-wiskundemethode te gebruiken. In het programma wordt een onderscheid gemaakt in de basisstof die alle leerlingen zouden moeten beheersen (blokken A t/m L) en moeilijker keuzestof die in de rubrieken M, N en O aan de orde komen om tempoverschillen op te kunnen vangen en nog meer uitdagingen aan te kunnen bieden. De volgende onderdwelen komen aan de orde:

1     Oriëntatie in het getallengebied tot 1 000 000 000
2     Rekenen met het hoofd
3     Geldrekenen
4     Analoge en digitale kloktijden 
5     Schatten
6     Cijferen
7     Breuken en kommagetallen
8     Procenten
9     Meten en meetkunde
10   Verrijkingsstof

Voor meer info over rekenen op maat 8: klik hier.


Met een online account kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. Online werkt u altijd met de laatste versie van de software. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: