Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe weet ik wat ik moet bestellen voor mijn kind/leerling?
Op de site van juffrouw Blom is de lesstof ingedeeld in basisschoolgroepen en in klassen van vmbo, havo en vwo. Juffrouw Blom helpt graag bij het maken van de juiste keuze. 
 
Op welke manieren kun je bestellen?
Bestellen  kan via de webwinkel van Juffrouw Blom en ook via email: info@juffrouwblom.com. Voor bestellingen vanuit landen buiten de Europese Unie wordt geen btw in rekening gebracht. 
 
Is Juffrouw Blom ook geschikt voor hoogbegaafde kinderen?
Ja! De programma’s van Juffrouw Blom zijn ook heel geschikt voor kinderen die hoogbegaafd zijn. Wanneer bij een kind sprake is van een grote didactische voorsprong is versnellen het overwegen waard. Voor de leerling kan dan lesstof gekozen worden die een of meerdere niveaus hoger ligt dan gebruikelijk is voor de groep of de klas van het kind. Voor vragen over de moeilijkheidsgraad van de verschillende programma’s kunt u altijd via email contact opnemen: info@juffrouwblom.com.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Er zijn geen verzendkosten want alles gaat online. 

Hoe gaat het met de betaling?
Antwoord: Betalen kan met iDEAL. Ook kan een factuur worden toegestuurd; na betaling wordt de software verzonden. Scholen, bedrijven en instellingen kunnen achteraf betalen; de factuur wordt meegestuurd met het online-account Ook zijn creditcardbetalingen mogelijk. Hiervoor wordt € 4,00 in rekening gebracht. Voor landen buiten de Europese Unie vervalt de BTW (9%).
 
Hoe lang is de levertijd?
Meestal wordt het online-account klaargemaakt op de dag waarop de bestelling bij ons binnenkomt. 

Kan ik als verzendadres een postbus opgeven?
Antwoord: Ja, dat kan.

Kan ik een bestelling ook naar iemand anders laten verzenden?
Antwoord: Ja, dat is mogelijk.

Ontvang ik een factuur met btw?
Antwoord: Ja, bij iedere zending behoort een factuur met btw. Met uitzondering van bestellingen uit landen buiten de Europese Unie; voor deze zendingen vervalt de btw.

Zijn uw vermelde prijzen inclusief btw?
Antwoord: Ja, de prijzen zijn inclusief 9% btw

Hoe bekijk ik de resultaten?
Antwoord: Door op de knop ‘resultaten’ te klikken. U ziet welke oefeningen de leerling gemaakt heeft, hoelang hij erover gedaan heeft en wat de score was. Bij scores lager dan 70% krijgt de leerling het advies de oefening opnieuw te doen. U kunt controleren of dat ook daadwerkelijk gebeurt. De lesstof is steeds verdeeld in rubrieken. De laatste oefening van elke rubriek is een verzameloefening. Die oefening kan heel goed gebruikt worden als toets.
 
Kan ik de resultaten ook uitprinten?
Antwoord: Ja, dat kan. Klik eerst op de knop ‘resultaten’ en daarna op het printertje.