Getallen 3

Getallen 3

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB954.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Dit online-account bevat het programma Getallen 3. In dit online-account kan 2 jaar gewerkt worden. U betaalt dus 14,98 euro per jaar. 

Rekenen en Wiskunde Getallen 3  is bedoeld voor leerlingen in klas 3-5 van de havo, klas 3-6 van het vwo en in mbo 3&4. Het programma is bijzonder geschikt voor groepen waarin niveauverschillen bestaan. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog veel rekenfouten maken als door leerlingen die al enigszins gevorderd zijn. De doelgroep is dus erg breed. In het bijzonder voor leerlingen die het ‘gewone’ oefenen niet interessant meer vinden, biedt dit computerprogramma nieuwe mogelijkheden. Het programma is geschikt voor zowel allochtone als niet-allochtone leerlingen. Het programma is onderverdeeld in 5 rubrieken: veeltermen, merkwaardige producten, afronden, machten en sommen opstellen.

Voor uitgebreide informatie over Getallen 3: klik hier.
 

Met een online kan op alle soorten PC's gewerkt worden, maar ook op de MAC, de iPad en op andere tablets. De werking van een online-account duurt 2 jaar. ONline werkt u altijd in de laatste versie van de software.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: