Leestekens 3F

Leestekens 3F

0 beoordeling(en). 0 beoordeling(en).
29,95€
Excl. BTW: 27,48€
Aantal:
-
+
Model: JB1006.o
Beschikbaarheid: Op voorraad

Leestekens 3F
Leestekens 3F is bedoeld voor de hoogste klassen van havo, vwo 3 en 4, en mbo4.  Het programma kan bovendien worden ingezet in het volwassenenonderwijs, het hoger beroepsonderwijs en op de universiteit. Het doel van het programma is het halen van drempel 3F waar het gaat om het gebruik van interpunctie, spellingtekens en hoofdletters. Het programma kan zowel gebruikt worden door leerlingen die nog weinig weten van het gebruik van lees- en spellingtekens, als door leerlingen die daar al behoorlijk ver in zijn. U kunt de leerlingen op verschillende manieren met het programma laten werken. Het programma is niet gekoppeld aan een bepaalde lesmethode. 
In Leestekens 3F worden vrijwel alle lees- en spellingtekens behandeld. Aan de orde komen: hoofdletter, punt, vraagteken, komma, puntkomma, dubbele punt, aanhalingstekens, pauzestreepje, haakjes, slashes, beletselteken, hoofdletter, trema, apostrof, accenttekens, afbreekteken, koppelteken.
Het lesbestand Leestekens 3F bestaat uit 54 - vaak variabele - oefe¬ningen. In totaal bevat dit lesbestand ruim 2600 opgaven en worden 12 oefenvormen gebruikt: namelijk Rijen (8x), Stenen (3x), Open vraag (4x), Flits-Open vraag (1x), Wijs aan in zin (1x), Meerkeuze-2 (2x), Meerkeuze-3 (7x), Meerkeuze-4 (13x), Meerkeuze-5 (1x), Plaats woord (9x), Slepen (1x), Wijzig tekst (7x).

Leestekens 3F heeft 169 uitlegschermen. Bij elke oefening horen een of meer van deze schermen, waarin met behulp van schema's, regels en voorbeelden de stof kort wordt uitgelegd. Deze vormen altijd het begin van de oefeningen. Tijdens het oefenen kan de uitleg op elk gewenst moment opnieuw geraadpleegd worden. 
INHOUD
Het doel van het programma is het halen van drempel 3F waar het gaat om het gebruik van interpunctie, hoofdletters en spellingtekens. De rubrieken die in het programma aan de orde komen zijn: 
• zinnen en afsluittekens
• komma
• puntkomma
• dubbele punt en aanhalingstekens
• haakjes, streepjes, slash, puntjes
• hoofdletters
• trema en apostrof
• accenten
• afbreken en koppelen
Voor uitgebreide informatie over Leestekens 3F, klik hier. 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: